Gönderen Konu: modem port acma  (Okunma sayısı 185 defa)

  • Genel Moderatör
  • *****
  • Konu Sahibi
  • Üyelik Tarihi: Haz 2016
  • Yer:
  • İleti: 1393
  • Forum Puanı: 2786
  • Karma +0/-0
  • www.flatcast-terapi.com
modem port acma
« : 03 Temmuz 2017, 12:17:37 »
selam benim modem turkcell süperonline port açamıyorum internetede baktim yapamadım.sizin uygulamayada baktim olmadi. bir arkadaşa uzaktan verdim oda yapamadı yardimci olabilirmisiniz.simdiden tesekkürler


Sen Giderken Karanfiller Siraliydi,İclerinden Biri Varki Benim Gibi Yaraliydi...
  

                                                         |̶͇̿ ̶͇̿ ̶͇̿)|̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ͇ ͇\̿ ̿   ̿ ̿|̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿

  • Admin
  • *****
  • Üyelik Tarihi: May 2016
  • Yer:
  • İleti: 3647
  • Forum Puanı: 7302
  • Karma +8/-2
  • Cinsiyet: Bay
  • Tarih değil, hatalar tekerrür eder!
Ynt: modem port acma
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2017, 22:59:50 »
Tam bir bilgiye sahip olmasam da mobil hat bağlantılarında port ayarlarını değiştirmek biraz zor oluyor galiba
Bilmek güzel şeydir. Hele haddini bilmek ise daha güzeldir.

  • YoungCrew:))
  • Yönetici
  • *****
  • Üyelik Tarihi: Mar 2016
  • Yer: Bursa
  • İleti: 6064
  • Forum Puanı: 17631
  • Karma +5503/-2
  • Cinsiyet: Bay
  • Sari-LaciverT
Ynt: modem port acma
« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2017, 00:27:38 »
 Selam Beste ....İlk olarak internet tarayıcını açarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bunu yaz. Daha sonra sol menüden Güvenlik kategorisine tıkla orda Düşük Güvenlik yap ve ordanda Port Yönlendirme. Port Yönlendirme ye tıkladıktan sonra Yeni Giriş e tıkla Yerel Makina: yerine bilgisayarının sabit ipisini yaz örnek 192.168.1.67 gibi Protokol yerindende Tanımlanmış kullanıcıyı seç ve gelen yerde Servis Adı: yerine mt2 yaz daha sonra Yeni Sunucu Portu ekleye tıkla ekliyeceğin portu sırasıyla gir mesela 8080 portunu giriceksin Protokol dan TCP yi seç Hedef portları yerinden Tek e tıkla ve 8080 yaz tamam de sonra UDP içinde aynısını yap sonra Tamam de işin bitince. Bu kadar inşallah olur

...:Kimseyi Adını Duyunca Gözleriniz Dolacak Kadar Çok Sevmeyin:...

  • Genel Moderatör
  • *****
  • Konu Sahibi
  • Üyelik Tarihi: Haz 2016
  • Yer:
  • İleti: 1393
  • Forum Puanı: 2786
  • Karma +0/-0
  • www.flatcast-terapi.com
Ynt: modem port acma
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2017, 11:31:42 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Tam bir bilgiye sahip olmasam da mobil hat bağlantılarında port ayarlarını değiştirmek biraz zor oluyor galiba
     teşekkür edrim yunus bey
Sen Giderken Karanfiller Siraliydi,İclerinden Biri Varki Benim Gibi Yaraliydi...
  

                                                         |̶͇̿ ̶͇̿ ̶͇̿)|̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ͇ ͇\̿ ̿   ̿ ̿|̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿

  • Genel Moderatör
  • *****
  • Konu Sahibi
  • Üyelik Tarihi: Haz 2016
  • Yer:
  • İleti: 1393
  • Forum Puanı: 2786
  • Karma +0/-0
  • www.flatcast-terapi.com
Ynt: modem port acma
« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2017, 11:33:00 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Selam Beste ....İlk olarak internet tarayıcını açarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap veya Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap bunu yaz. Daha sonra sol menüden Güvenlik kategorisine tıkla orda Düşük Güvenlik yap ve ordanda Port Yönlendirme. Port Yönlendirme ye tıkladıktan sonra Yeni Giriş e tıkla Yerel Makina: yerine bilgisayarının sabit ipisini yaz örnek 192.168.1.67 gibi Protokol yerindende Tanımlanmış kullanıcıyı seç ve gelen yerde Servis Adı: yerine mt2 yaz daha sonra Yeni Sunucu Portu ekleye tıkla ekliyeceğin portu sırasıyla gir mesela 8080 portunu giriceksin Protokol dan TCP yi seç Hedef portları yerinden Tek e tıkla ve 8080 yaz tamam de sonra UDP içinde aynısını yap sonra Tamam de işin bitince. Bu kadar inşallah olur
    teşekkür ederim okan bey
Sen Giderken Karanfiller Siraliydi,İclerinden Biri Varki Benim Gibi Yaraliydi...
  

                                                         |̶͇̿ ̶͇̿ ̶͇̿)|̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ͇ ͇\̿ ̿   ̿ ̿|̿ ̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿

  • Vip
  • *****
  • Üyelik Tarihi: Tem 2016
  • Yer:
  • İleti: 4007
  • Forum Puanı: 8016
  • Karma +2/-0
  • www.flatcast-terapi.com
Ynt: modem port acma
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2017, 01:47:39 »
Paylasim için Tesekkürler Emeginize Saglik

Etiket: